Saturday, March 13, 2010

13-03-10 Пробне ЗНО









-




Субота, 13 березня, вихідний... Проте одинадцятикласники з усього району збираються біля Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 - сьогодні день пробного тестування зовнішнього незалежного оцінювання.
Як відомо, тестування - справжнє тестування - випускники нашого району будуть проходити у навчальних закладах міста Полтави, проте спробувати свої сили кожен може тут у Гадячі. 59 гривень потрібно було заплатити кожному учневі до Дніпропетровського регіонального Центру Оцінювання Якості Освіти або пройти процедуру пробного тестування, тобто у реальних умовах відчути дух справжнього іспиту.
Отже, сьогодні було все як насправді.
8.00 - Інструктивна нарада всього персоналу пункту тестування. Жеребкування та розподіл по аудиторіям інструкторів та старших інструкторів
8.30 - 8.50 - Підготовка аудиторії до тестування.
9.00 - Нарада старших інструкторів. Вилучення контейнеру із тестовими завданнями зі сховища, отримання аудиторних пакетів.
8.50-9.30 - Організація входу до аудиторії учасників пробного зовнішнього оцінювання.
9.30- 9.50 Процедура відкриття аудиторного пакету: перевірка цілісності пакету третім за списком учасником тестування, перевірка кількості робочих зошитів та бланків відповідей, роздача матеріалів учасникам тестування, кодування матеріалів наліпками зі штрих-кодами, запис до бланку А твердження про ознайомлення з обовязками та правами під час проведення тестування.
9.50 - 12.50 - Робота з тестами, перенесення відповідей до бланків А та В
12.50 - Отримання правильних відповідей та вихід з аудиторії.

Слід зауважити, що організація пробного тестування проводилося у дві зміни. Перша зміна - українська мова та література - 203 учасника
Друга зміна - англійська мова - 25 учасників, німецька мова - 6 учасників та хімія - 7 учасників.
За матеріалами сайту Дніпропетровського регіонального Центру Оцінювання Якості Освіти -
Пробне тестування - це добровільне тестування осіб, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів України в 2010 році. Пробне тестування дає можливість його учасникам ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання (далі ЗНО).

No comments:

Post a Comment