Friday, March 12, 2010

12-03-10 Як наші вчителі досвідом у Гімназії ділилися...





Атестаційна кампанія педагогічних працівників району 2010 у розпалі. Проводяться семінари та тренінги, показуються відкриті уроки, друкуються брошури, у яких вчителі описують власний досвід роботи, свою методику викладання, прийоми, що використовуються на уроках.
У пятницю, 12 березня, кращі вчителі району, що атестуються, були запрошені до Гадяцької Гімназії ім.Олени Пчілки для презентації свого педагогічного досвіду. Близько 20 вчителів з різних шкіл міста та сіл прибули до затишного актового залу Гімназії з підготовленими компютерними презентаціями Power Point. Вчителі розповідали про себе, свої методи роботи, свої хобі та захоплення.
Три педагога нашої школи теж брали участь у "Калейдоскопі творчих ідей".
Ніна Миколаївна Биченко - вчитель фізики та астрономії, вчитель вищої категорії, вчитель-методист - представила свою презентацію першою. Ніна Миколаївна працює над проблемою "Індивідуалізація та диференціація навчання при вивченні фізики ". Вчитель запрезентувала також свій власний посібник з фізики, у якому розроблено тести до всіх уроків 9 класу.
Катерина Антонівна Калюжна - вчитель російської мови та зарубіжної літератури, вчитель вищої категорії працює над проблемою "Особистісно орієнтоване навчання і урок літератури, як один із пріорітетних напрямів організації сучасного уроку зарубіжної літератури "
Руслана Миколаївна Шаманська - вчитель англійської мови, вчитель І категорії, випускник програми ТЕА-2008, працює над проблемою "Засоби підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови"

24 березня ще декілька вчителів будуть захищати честь нашої Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4

No comments:

Post a Comment